5235 Polipropilen Orta Boy Valiz

Fiyat : ₺2.799,00(KDV Dahil)
₺295,06 'den başlayan taksitlerle

Kauçuk-silikon malzemeden üretilmiş 360 derece dönebilen dört adet çift döner tekerlek
Teleskopik ayarlanabilir sap
TSA ayarlanabilir şifreli kilit sistemi
Taşıma kolu
File cep ile ayrılmış iki oda içinde bagaj kayışları
Hasara dayanıklı esnek POLİPROPİLEN materyal
Ölçüler 34 x 64 x 24 cm
Ağırlık 3,0 kg

ÇÇS Polipropilen Orta Boy Valiz

Seyahat tutkunları için tasarlanmış üstün özelliklere sahip ÇÇS Polipropilen Orta Boy Valiz, seyahat deneyimlerinizi mükemmel kılmak için özenle hazırlandı. Kauçuk-silikon malzemeden üretilmiş dört adet çift döner tekerleği, 360 derece dönme yeteneğiyle hareket özgürlüğü sunar, hızlı ve kolay manevra imkanı sağlar. Teleskopik ayarlanabilir sapı sayesinde her boy seyahat edenin rahatlıkla kullanabileceği bir ergonomiye sahiptir.

Güvenliğinizi sağlamak için özel tasarlanmış TSA ayarlanabilir şifreli kilit sistemi ile bagajınızı güvende tutabilirsiniz. Taşıma koluna sahip olan bu valiz, hızlı bir şekilde taşınabilir ve konforlu bir seyahat deneyimi sunar. İçindeki eşyalarınızın düzenli bir şekilde yerleştirilmesini sağlayan iki ayrı bölme ile file cep ve bagaj kayışları, eşyalarınızın güvenliğini sağlarken düzenli tutmanıza yardımcı olur.

Hasara dayanıklı esnek POLİPROPİLEN malzemesi sayesinde bu valiz, uzun süreli kullanıma dayanıklıdır ve sert koşullara karşı koruma sağlar. Aynı zamanda diğer valizlere göre daha hafif yapısı ile bagaj kotalarınızı aşmadan seyahat edebilmenizi sağlar.

Üstün kalite ve dayanıklılığın bir göstergesi olarak, tüm parçaları değiştirilebilir ve üretim hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. 34 x 64 x 24 cm boyutları ve sadece 3,0 kg ağırlığıyla, bu valiz seyahatlerinizde sizin sadık yol arkadaşınız olmaya aday.

ÇÇS Polipropilen Orta Boy Valiz ile seyahatlerinizde rahatlık, güvenlik ve dayanıklılığı bir arada bulacaksınız. Bu valiz, seyahat deneyiminizi daha keyifli ve sorunsuz hale getirmek için tasarlandı.

Cinsiyet
UNISEX
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR